Elementskydd

Vi får nog konstatera att elementet inte är den snyggaste delen av hemmet trots allt. Nog för att deras funktion är fantastisk, men som bekant hänger inte alltid funktion och design ihop.. Vi rekommenderar därför varmt att ni kollar upp vilka olika elementskydd som finns att tillgå på marknaden. Dessa är oftast gjorda av trä och brukar i de allra flesta fallen vara vita. Ofta har de också ett rutmönster där plankorna ”flätats” samman, ibland på diagonalen och ibland vågrätt/lodrätt, vilket brukar smälta in på ett bra sätt i inredningen. Det finns också lite olika sätt att montera dem på där en del står på fötter och andra hänger från fönsterbrädan. Man kan dels bygga dem själv om man är tillräckligt händig och har tid över, då det går åt en del tid. De går även att få kompletta skydd levererade till hemmet och numera finns en hel del sorter att välja på.

Om man är sugen på att tillverka dessa själv finns det lite olika vägar att välja och det gäller att tänka sig för. Vi rekommenderar varmt guiden från Byggmax som du kan hitta här om du vill göra det på egen hand. För den händige kan det helt klart vara ett alternativ!

Om man istället vill kan man också köpa de färdiga direkt från aktörer på nätet som till exempel Buildor och du hittar några alternativ från deras utbud nedan. Klicka på bilderna för att få mer information om respektive produkt och för att kunna beställa dem hem till just dig!

Vi hoppas du hittat något elementskydd du gillar! Vi kan även rekommendera dig som vill läsa mer om elementskydd att besöka bygg.se!

Saknar du någon produkt som vi borde rekommendera? Kontakta oss då gärna så ser vi över ditt förslag!